PerfectSeason

Risottokugler med sauce arrabiata & frisk fennikelsalat

Det skal du bruge:

Indhold: (til 10 personer)

– 30-40 stk. Risottokugler
– En stor håndfuld f
risk persille
– Revet citronskal efter behov

Arrabiata (ca. 850g)
– 800g passata (tomatpure)
– 50g frisk chili
– 20g olie
– 10g hvidløg
– Salt efter behov
– Sukker efter behov

Fennikelsalat (1000g)
– 700g fennikel
– 320g granatæble
– Olie efter behov
– Eddike efter behov
– Salt efter behov

Sådan gør du:

Tilbered risottokuglerne ved at fritére dem i olie.

Arrabiata:
Halver chili og tag kernerne ud. Chilien skæres i strimler og svitses i olivenolie ved lav varme til de er gyldenbrune og har afgivet smag til olien. Sluk for varmen og lad chilien ligge og trække i olien i 30 min. Sigt olien og kasser chillifrugten, Steg hvidløg til gyldent. Tilføj passata og lad saucen koge ind omkring 15 min. Smag til med salt og sukker.

Fennikelsalat:
Halver fennikel og skær roden fra. Snit herefter i tynde strimler, som lægges i koldt vand indtil brug. Hæld vandet fra og vend fennikelstrimler sammen med granatæblekerner. Mariner med olie, eddike og salt.

Velbekomme!

Tilbered risottokuglerne ved at fritére dem i olie.

Arrabiata:
Halver chili og tag kernerne ud. Chilien skæres i strimler og svitses i olivenolie ved lav varme til de er gyldenbrune og har afgivet smag til olien. Sluk for varmen og lad chilien ligge og trække i olien i 30 min. Sigt olien og kasser chillifrugten, Steg hvidløg til gyldent. Tilføj passata og lad saucen koge ind omkring 15 min. Smag til med salt og sukker.

Fennikelsalat:
Halver fennikel og skær roden fra. Snit herefter i tynde strimler, som lægges i koldt vand indtil brug. Hæld vandet fra og vend fennikelstrimler sammen med granatæblekerner. Mariner med olie, eddike og salt.

Velbekomme!

Sådan gør du:

Indhold: (til 10 personer)

– 30-40 stk. Risottokugler
– En stor håndfuld f
risk persille
– Revet citronskal efter behov

Arrabiata (ca. 850g)
– 800g passata (tomatpure)
– 50g frisk chili
– 20g olie
– 10g hvidløg
– Salt efter behov
– Sukker efter behov

Fennikelsalat (1000g)
– 700g fennikel
– 320g granatæble
– Olie efter behov
– Eddike efter behov
– Salt efter behov

Det skal du bruge:

Risottokugler med sauce arrabiata & frisk fennikelsalat

Det skal du bruge:

Indhold: (til 10 personer)

– 30-40 stk. Risottokugler
– En stor håndfuld f
risk persille
– Revet citronskal efter behov

Arrabiata (ca. 850g)
– 800g passata (tomatpure)
– 50g frisk chili
– 20g olie
– 10g hvidløg
– Salt efter behov
– Sukker efter behov

Fennikelsalat (1000g)
– 700g fennikel
– 320g granatæble
– Olie efter behov
– Eddike efter behov
– Salt efter behov

Sådan gør du:

Tilbered risottokuglerne ved at fritére dem i olie.

Arrabiata:
Halver chili og tag kernerne ud. Chilien skæres i strimler og svitses i olivenolie ved lav varme til de er gyldenbrune og har afgivet smag til olien. Sluk for varmen og lad chilien ligge og trække i olien i 30 min. Sigt olien og kasser chillifrugten, Steg hvidløg til gyldent. Tilføj passata og lad saucen koge ind omkring 15 min. Smag til med salt og sukker.

Fennikelsalat:
Halver fennikel og skær roden fra. Snit herefter i tynde strimler, som lægges i koldt vand indtil brug. Hæld vandet fra og vend fennikelstrimler sammen med granatæblekerner. Mariner med olie, eddike og salt.

Velbekomme!