PerfectSeason

MISSION & VISION

Indrømmet. Vi er nogle kompromisløse originaler.

Og vi vil have grøntsagerne tilbage på din tallerken.

Men hvorfor er de skide grøntsager så vigtige, spørger du måske.

Jamen det er de først og fremmest, fordi de smager helt og aldeles fremragende. Vi får alle dagligt pumpet ørene fulde af, at vi skal spise flere grøntsager, fordi det er det rigtige at gøre. Det skal man selvfølgelig heller ikke kimse af, men hos PerfectSeason vil vi slå et slag for, at du skal spise flere grøntsager, fordi du ellers går glip af en verden fuld af fuldstændig forrygende smage.

Udover det, så har det taget virkelig lang tid at udvikle vores produkter. Vi har nemlig gjort os utroligt umage. For vi tror på, at godt håndværk kan smages Det er blandt andet også derfor, at vi laver vores produkter af 100% økologiske råvarer, som er nænsomt bearbejdet for at bevare mest muligt af deres ernæringsmæssige indhold og vidunderlige smag selvfølgelig. Faktisk så er der så mange grøntsager i vores produkter, at de tæller med i de anbefalede 600 g frugt og grønt om dagen.

PerfectSeason er en skammel med tre ben. Lyder det langhåret? Læs med lidt endnu. Vi startede nemlig hele det her eventyr med hver vores store passion. 

For Emil A fyldte drømmen om et bæredygtigt produkt, der kunne hjælpe med at gøre verden til et bedre sted. For Henrik var det ønsket om gennemskuelige fødevarer, der samtidig bidrog til ens egen personlige sundhed. Og for Emil W handlede det om, at gøre grøntsager fucking cool igen (ja, det sagde han faktisk). Så alt, hvad vi gør, siger og tænker, udspringer fra hver vores personlige drøm. Og så er det hele jo selvfølgelig smeltet sammen i en fantastisk grøntsagsfyldt symbiose krydret med harmoni, kammeratskab og fløjsbløde toner fra Marvin Gaye.

Vi glæder os til at tage dig med på rejsen.

Kh PerfectSeason

Vores Mission

For os er det vigtigt, at det, vi laver, er ordentligt. Derfor har det taget lang tid at udvikle vores produkter. Vi tør nemlig at have en holdning til det, vi spiser. Plantebaseret er ikke bare plantebaseret. Mange af de plantebaserede produkter der er på markedet indeholder meget forarbejdede ingredienser og har samtidig et højt indhold af salt, mættet fedt og e-numre. Ja, faktisk er der mange produkter, der ikke har set ret meget til de grøntsager og planter, de ellers lovpriser.

Vores store drøm er, at plantebaseret mad rent faktisk er fyldt med hele grøntsager og planter. Det er faktisk ret simpelt. Så det er dér, vi er startet. Med at lave god, økologisk mad af hele råvarer. Vores ingredienslister kræver ikke en fremmedordbog at forstå – for i bund og grund er det jo bare grøntsager.

Vores Vision