PerfectSeason

Om PerfectSeason

Hos PerfectSeason finder du passion, skabertrang og en filans masse grøntsager. Om du leder efter svar i vores FAQ, drømmer om at lære mere om vores mission eller bare skal finde emailadressen på vores revisor, så er du landet det helt rigtige sted.

Vi tror på, at grøntsagerne skal tilbage på tallerkenerne rundt omkring i de danske køkkener. For hvor er de blevet af? I en travl hverdag er der mindre og mindre tid til at lave mad. Kun 44% af danskerne spiser på en typisk hverdagsaften et hjemmelavet måltid. Så hvorfor ikke lade os hjælpe til på vejen? Vores produkter er lavet af ting, du finder i dit eget køkken. Ingen tilsætningsstoffer, ingen soja, ingen hejs. Kort sagt. Ingen numre, bare grøntsager.

Det er jo bare grøntsager

Siden 2018

Vidste du godt, at PerfectSeason blev skabt i et køkken på Vesterbro i 2018?

Mod nye eventyr

Faktisk startede PerfectSeason som en måltidskasse, men er nu at finde i flere forskellige butikskæder både fysisk og online.

Vores benspænd

Hvis din 6-årige ikke kan læse det, hører det ikke hjemme på vores ingredienslister. Mad skal være til at forstå.

Produktion af verdens fødevarer har et enormt miljø- og klimaaftryk. I Danmark alene stammer omtrent 20% af vores totale klimaaftryk fra den mad, vi spiser. Derfor har vi hos PerfectSeason et ansvar for at veje alle de valg, vi træffer, i et bæredygtighedsperspektiv og tage aktiv stilling.

Vi kæmper for miljøet