PerfectSeason

Juleburger

Det skal du bruge:

En pakke burgerboller

En pakke svampebøffen

Olie til stegning

200 gram rødkål

En håndfuld syltede agurker eller cornichoner

Et æble

En teske tørrede hakkede løg

2-4 spiseskefulde mayonaise

Brun sovs (du kan finde opskriften på vores brune sovs lige HER)

Sådan gør du:

Varm rødkålen i en kasserolle i ganske få minutter. Hæld en god sjat olie på en varm stegepande og steg dine svampe-bøffer i et par minutter på hver side. Mens de steges, kan du hakke dit æble i tynde skiver og finde mayo, tørrede hakkede løg, syltede agurker eller cornichoner frem. 

Når svampe-bøfferne er færdigstegt, kan du vende dine burgerboller i olien og give dem lidt sprødhed. Smør derefter burgerbollerne med mayo og kom bøffer, rødkål, syltede agurker i burgeren. Top af med brun sovs og hakkede tørrede løg. 

Velbekomme!

Varm rødkålen i en kasserolle i ganske få minutter. Hæld en god sjat olie på en varm stegepande og steg dine svampe-bøffer i et par minutter på hver side. Mens de steges, kan du hakke dit æble i tynde skiver og finde mayo, tørrede hakkede løg, syltede agurker eller cornichoner frem. 

Når svampe-bøfferne er færdigstegt, kan du vende dine burgerboller i olien og give dem lidt sprødhed. Smør derefter burgerbollerne med mayo og kom bøffer, rødkål, syltede agurker i burgeren. Top af med brun sovs og hakkede tørrede løg. 

Velbekomme!

Sådan gør du:

En pakke burgerboller

En pakke svampebøffen

Olie til stegning

200 gram rødkål

En håndfuld syltede agurker eller cornichoner

Et æble

En teske tørrede hakkede løg

2-4 spiseskefulde mayonaise

Brun sovs (du kan finde opskriften på vores brune sovs lige HER)

Det skal du bruge:

Juleburger

Det skal du bruge:

En pakke burgerboller

En pakke svampebøffen

Olie til stegning

200 gram rødkål

En håndfuld syltede agurker eller cornichoner

Et æble

En teske tørrede hakkede løg

2-4 spiseskefulde mayonaise

Brun sovs (du kan finde opskriften på vores brune sovs lige HER)

Sådan gør du:

Varm rødkålen i en kasserolle i ganske få minutter. Hæld en god sjat olie på en varm stegepande og steg dine svampe-bøffer i et par minutter på hver side. Mens de steges, kan du hakke dit æble i tynde skiver og finde mayo, tørrede hakkede løg, syltede agurker eller cornichoner frem. 

Når svampe-bøfferne er færdigstegt, kan du vende dine burgerboller i olien og give dem lidt sprødhed. Smør derefter burgerbollerne med mayo og kom bøffer, rødkål, syltede agurker i burgeren. Top af med brun sovs og hakkede tørrede løg. 

Velbekomme!