PerfectSeason

Se hvordan vi gør:

Tarteletter (Inspiration til Julebordet)

Det skal du bruge:

En pakke tarteletter

 

Tarteletfyld:

200 gram champignoner

1 zittauerløg

1 fed hvidløg

400 gram kikærter

250 gram grønne ærter

Et bundt grønne asparges

1 dåse hvide aspargessnitter

Olie eller smør til stegning


Sovsen:

2-3 dl plantedrik

2 spiseskefulde smør

1 spiseskefuld mel

1 teskefuld salt

1/2 teskefuld peber

1 teskefuld Gærflager (kan undlades)

1/2 citron (saft)

Derudover:
Frisk persille

Sådan gør du:

Tilsæt olie eller smør til en stegepande på middel varme. Hak løget fint og kom det herefter på panden. Tilføj herefter champignoner og hvidløg og vend det hele på panden i et par minutter. Skru nu ned på lav varme. Find herefter dine foodprocessor frem og tilsæt kikærter. Blend dem forsigtigt i ganske få sekunder, så de stadig har en ‘grov’ konsistens, og hæld dem nu på panden med champignon, løg og hvidløg. Vend det hele, så det blandes godt sammen. Tilsæt herefter ærter og rør godt sammen igen. Skær dine asparges fint, og tilføj dem til grøntsagsblandingen. Skru ned på blusset igen og gør nu klar til at lave sovsen.

 

Smelt smør i en kasserolle og tilføj mel. Pisk grundigt indholdet i kasserollen, og når smør og mel er pisket godt sammen, tilføjes din foretrukne plantedrik. Pisk nu grundigt igen, inden du tilføjer salt, peber og (eventuelt) gærflager. Tilsæt nu saften fra den halve citron, og lad nu sovsen simre et par minutter på lav til middel varme. 

 

Hæld nu grøntsags- og kikærteblandingen fra stegepanden ned i kasserollen og vend det i sovsen. Hak den friske persille fint og tilføj det til din tarteletblanding. 

 

Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen. Hæld ca. ¾ dl af tarteletfyldet i hver tartelet. Pynt med frisk persille og server straks. Velbekomme!Tilsæt olie eller smør til en stegepande på middel varme. Hak løget fint og kom det herefter på panden. Tilføj herefter champignoner og hvidløg og vend det hele på panden i et par minutter. Skru nu ned på lav varme. Find herefter dine foodprocessor frem og tilsæt kikærter. Blend dem forsigtigt i ganske få sekunder, så de stadig har en ‘grov’ konsistens, og hæld dem nu på panden med champignon, løg og hvidløg. Vend det hele, så det blandes godt sammen. Tilsæt herefter ærter og rør godt sammen igen. Skær dine asparges fint, og tilføj dem til grøntsagsblandingen. Skru ned på blusset igen og gør nu klar til at lave sovsen.

Smelt smør i en kasserolle og tilføj mel. Pisk grundigt indholdet i kasserollen, og når smør og mel er pisket godt sammen, tilføjes din foretrukne plantedrik. Pisk nu grundigt igen, inden du tilføjer salt, peber og (eventuelt) gærflager. Tilsæt nu saften fra den halve citron, og lad nu sovsen simre et par minutter på lav til middel varme. 

Hæld nu grøntsags- og kikærteblandingen fra stegepanden ned i kasserollen og vend det i sovsen. Hak den friske persille fint og tilføj det til din tarteletblanding. Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen. Hæld ca. ¾ dl af tarteletfyldet i hver tartelet. Pynt med frisk persille og server straks. Velbekomme!

Sådan gør du:

En pakke tarteletter

 

Tarteletfyld:

200 gram champignoner

1 zittauerløg

1 fed hvidløg

400 gram kikærter

250 gram grønne ærter

Et bundt grønne asparges

1 dåse hvide aspargessnitter

Olie eller smør til stegning


Sovsen:

2-3 dl plantedrik

2 spiseskefulde smør

1 spiseskefuld mel

1 teskefuld salt

1/2 teskefuld peber

1 teskefuld Gærflager (kan undlades)

1/2 citron (saft)

Derudover:
Frisk persille

Det skal du bruge:

Tarteletter (Inspiration til Julebordet)

Det skal du bruge:

En pakke tarteletter

 

Tarteletfyld:

200 gram champignoner

1 zittauerløg

1 fed hvidløg

400 gram kikærter

250 gram grønne ærter

Et bundt grønne asparges

1 dåse hvide aspargessnitter

Olie eller smør til stegning


Sovsen:

2-3 dl plantedrik

2 spiseskefulde smør

1 spiseskefuld mel

1 teskefuld salt

1/2 teskefuld peber

1 teskefuld Gærflager (kan undlades)

1/2 citron (saft)

Derudover:
Frisk persille

Sådan gør du:

Tilsæt olie eller smør til en stegepande på middel varme. Hak løget fint og kom det herefter på panden. Tilføj herefter champignoner og hvidløg og vend det hele på panden i et par minutter. Skru nu ned på lav varme. Find herefter dine foodprocessor frem og tilsæt kikærter. Blend dem forsigtigt i ganske få sekunder, så de stadig har en ‘grov’ konsistens, og hæld dem nu på panden med champignon, løg og hvidløg. Vend det hele, så det blandes godt sammen. Tilsæt herefter ærter og rør godt sammen igen. Skær dine asparges fint, og tilføj dem til grøntsagsblandingen. Skru ned på blusset igen og gør nu klar til at lave sovsen.

 

Smelt smør i en kasserolle og tilføj mel. Pisk grundigt indholdet i kasserollen, og når smør og mel er pisket godt sammen, tilføjes din foretrukne plantedrik. Pisk nu grundigt igen, inden du tilføjer salt, peber og (eventuelt) gærflager. Tilsæt nu saften fra den halve citron, og lad nu sovsen simre et par minutter på lav til middel varme. 

 

Hæld nu grøntsags- og kikærteblandingen fra stegepanden ned i kasserollen og vend det i sovsen. Hak den friske persille fint og tilføj det til din tarteletblanding. 

 

Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen. Hæld ca. ¾ dl af tarteletfyldet i hver tartelet. Pynt med frisk persille og server straks. Velbekomme!

Se hvordan vi gør: