PerfectSeason

Se hvordan vi gør:

Fredsfisk (Inspiration til Julebordet)

Det skal du bruge:

Fire store pastinakker

2 spsk. olie (til pastinakkerne)

Rigeligt med rapsolie (til stegning)

En lille håndfuld cherrytomater

Et lille bundt frisk dild

1 tsk salt

½ tsk peber

Rugbrød (4 skiver)

200 gram pankorasp

2 dl plantedrik

1 tsk salt

½ tsk peber

1 tsk karry

Spidsen af en citronskal

4 spsk. ærtemel (alternativt kan du bruge hvedemel)

Sådan gør du:

Start med at tage dine skyllede pastinakker og skær dem ud i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Fordel nu skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med en smule olie, drys lidt salt på toppen og smid dem så i ovnen. De skal have cirka 15-20 minutter ved 180° varmluft. Herefter skal de køle lidt af inden de paneres og steges på panden.

 

Tip: Gem en enkelt af dine pastinakker, hak dem meget fint og steg på panden til de er gyldne og sprøde. Brug dette til topping!

 

Imens dine pastinakker er i ovnen, kan du lave batteren, som de skal dyppes i, inden de paneres. Find din foodprocessor frem og tilsæt plantedrik, karry, salt og peber sammen med kikærtemel. Skær derefter spidsen af en citron af og hak det meget fint. Smid det herefter op i blandingen. Blend det hele sammen i foodprocessoren, indtil blandingen bliver lækker og cremet. Hæld det op i en skål, som er stor nok til, at du kan vende pastinakkerne i den.

 

Klargør en stor stegepande på mellemhøj varme og tilsæt rigeligt med rapsolie. Hæld herefter pankoraspen op i en skål, der ligesom skålen med batteren, er stor nok til at vende pastinakken i. Tag nu dine afkølede pastinakker, vend dem godt og grundigt i batter og rasp og smid dem på panden. Steg dem til de er gyldenbrune. 

Når alle pastinakker har været på panden, er de klar til servering. Vi kan klart anbefale at smide dem på et stykke rugbrød med vores lækre hjemmelavede remoulade find opskriften her og med tomater, en skive citron, frisk dild og stegte finthakkede pastinakker. 

 

Velbekomme!

Start med at tage dine skyllede pastinakker og skær dem ud i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Fordel nu skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med en smule olie, drys lidt salt på toppen og smid dem så i ovnen. De skal have cirka 15-20 minutter ved 180° varmluft. Herefter skal de køle lidt af inden de paneres og steges på panden.

 

Tip: Gem en enkelt af dine pastinakker, hak dem meget fint og steg på panden til de er gyldne og sprøde. Brug dette til topping!

 

Imens dine pastinakker er i ovnen, kan du lave batteren, som de skal dyppes i, inden de paneres. Find din foodprocessor frem og tilsæt plantedrik, karry, salt og peber sammen med kikærtemel. Skær derefter spidsen af en citron af og hak det meget fint. Smid det herefter op i blandingen. Blend det hele sammen i foodprocessoren, indtil blandingen bliver lækker og cremet. Hæld det op i en skål, som er stor nok til, at du kan vende pastinakkerne i den. Klargør en stor stegepande på mellemhøj varme og tilsæt rigeligt med rapsolie. Hæld herefter pankoraspen op i en skål, der ligesom skålen med batteren, er stor nok til at vende pastinakken i. Tag nu dine afkølede pastinakker, vend dem godt og grundigt i batter og rasp og smid dem på panden. Steg dem til de er gyldenbrune. Når alle pastinakker har været på panden, er de klar til servering. Vi kan klart anbefale at smide dem på et stykke rugbrød med vores lækre hjemmelavede remoulade find opskriften her og med tomater, en skive citron, frisk dild og stegte finthakkede pastinakker. 

 

Velbekomme!

Sådan gør du:

Fire store pastinakker

2 spsk. olie (til pastinakkerne)

Rigeligt med rapsolie (til stegning)

En lille håndfuld cherrytomater

Et lille bundt frisk dild

1 tsk salt

½ tsk peber

Rugbrød (4 skiver)

200 gram pankorasp

2 dl plantedrik

1 tsk salt

½ tsk peber

1 tsk karry

Spidsen af en citronskal

4 spsk. ærtemel (alternativt kan du bruge hvedemel)Det skal du bruge:

Fredsfisk (Inspiration til Julebordet)

Det skal du bruge:

Fire store pastinakker

2 spsk. olie (til pastinakkerne)

Rigeligt med rapsolie (til stegning)

En lille håndfuld cherrytomater

Et lille bundt frisk dild

1 tsk salt

½ tsk peber

Rugbrød (4 skiver)

200 gram pankorasp

2 dl plantedrik

1 tsk salt

½ tsk peber

1 tsk karry

Spidsen af en citronskal

4 spsk. ærtemel (alternativt kan du bruge hvedemel)

Sådan gør du:

Start med at tage dine skyllede pastinakker og skær dem ud i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Fordel nu skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med en smule olie, drys lidt salt på toppen og smid dem så i ovnen. De skal have cirka 15-20 minutter ved 180° varmluft. Herefter skal de køle lidt af inden de paneres og steges på panden.

 

Tip: Gem en enkelt af dine pastinakker, hak dem meget fint og steg på panden til de er gyldne og sprøde. Brug dette til topping!

 

Imens dine pastinakker er i ovnen, kan du lave batteren, som de skal dyppes i, inden de paneres. Find din foodprocessor frem og tilsæt plantedrik, karry, salt og peber sammen med kikærtemel. Skær derefter spidsen af en citron af og hak det meget fint. Smid det herefter op i blandingen. Blend det hele sammen i foodprocessoren, indtil blandingen bliver lækker og cremet. Hæld det op i en skål, som er stor nok til, at du kan vende pastinakkerne i den.

 

Klargør en stor stegepande på mellemhøj varme og tilsæt rigeligt med rapsolie. Hæld herefter pankoraspen op i en skål, der ligesom skålen med batteren, er stor nok til at vende pastinakken i. Tag nu dine afkølede pastinakker, vend dem godt og grundigt i batter og rasp og smid dem på panden. Steg dem til de er gyldenbrune. 

Når alle pastinakker har været på panden, er de klar til servering. Vi kan klart anbefale at smide dem på et stykke rugbrød med vores lækre hjemmelavede remoulade find opskriften her og med tomater, en skive citron, frisk dild og stegte finthakkede pastinakker. 

 

Velbekomme!

Se hvordan vi gør: