PerfectSeason

Broccolini med Crispy Falafel og cashewcreme

Det skal du bruge:

Indhold:
– Cashewcreme (find opskriften her)

– Crispy Falaffel
– Et bundt broccolini
– Olie til stegning
– En halv citron
– En knivspids salt
– En knivspids peber
– Fennikel (fintsnittet)
– Chiliflager
– Frisk persille

Sådan gør du:

Tilbered Crispy Falafel efter anvisningerne på pakken. Imens tager du broccolinien som skylles og puttes på en brandvarm pande i godt med olie.

Når de har stegt et øjeblik, halveres citronen og den ene halvdel lægges på panden sammen med broccolinien med frugtkødet ned mod panden. Salt og peber drysses på. Sørg for at vende broccolinien jævnligt.

Når den er stegt på alle sider, anrettes det på en tallerken med cashewcreme nederst, broccolinien ovenpå og Crispy Falafel rundt om broccolinien. Læg den finthakkede fennikel ovenpå broccolinien og drys lidt chilliflager og saften fra den stegte citron udover. Citronen placeres også på tallerkenen som en del af anretningen. Øverste placeres lidt frisk persille.

Velbekomme!

Tilbered Crispy Falafel efter anvisningerne på pakken. Imens tager du broccolinien som skylles og puttes på en brandvarm pande i godt med olie.

Når de har stegt et øjeblik, halveres citronen og den ene halvdel lægges på panden sammen med broccolinien med frugtkødet ned mod panden. Salt og peber drysses på. Sørg for at vende broccolinien jævnligt.

Når den er stegt på alle sider, anrettes det på en tallerken med cashewcreme nederst, broccolinien ovenpå og Crispy Falafel rundt om broccolinien. Læg den finthakkede fennikel ovenpå broccolinien og drys lidt chilliflager og saften fra den stegte citron udover. Citronen placeres også på tallerkenen som en del af anretningen. Øverste placeres lidt frisk persille.

Velbekomme!

Sådan gør du:

Indhold:
– Cashewcreme (find opskriften her)

– Crispy Falaffel
– Et bundt broccolini
– Olie til stegning
– En halv citron
– En knivspids salt
– En knivspids peber
– Fennikel (fintsnittet)
– Chiliflager
– Frisk persille

Det skal du bruge:

Broccolini med Crispy Falafel og cashewcreme

Det skal du bruge:

Indhold:
– Cashewcreme (find opskriften her)

– Crispy Falaffel
– Et bundt broccolini
– Olie til stegning
– En halv citron
– En knivspids salt
– En knivspids peber
– Fennikel (fintsnittet)
– Chiliflager
– Frisk persille

Sådan gør du:

Tilbered Crispy Falafel efter anvisningerne på pakken. Imens tager du broccolinien som skylles og puttes på en brandvarm pande i godt med olie.

Når de har stegt et øjeblik, halveres citronen og den ene halvdel lægges på panden sammen med broccolinien med frugtkødet ned mod panden. Salt og peber drysses på. Sørg for at vende broccolinien jævnligt.

Når den er stegt på alle sider, anrettes det på en tallerken med cashewcreme nederst, broccolinien ovenpå og Crispy Falafel rundt om broccolinien. Læg den finthakkede fennikel ovenpå broccolinien og drys lidt chilliflager og saften fra den stegte citron udover. Citronen placeres også på tallerkenen som en del af anretningen. Øverste placeres lidt frisk persille.

Velbekomme!