PerfectSeason

Komplet protein (ris) - tilbehør

Det skal du bruge:

Indhold
– 200 g ris
– 50 g linser
– 50 g quinoa
– 6 dl vand
– Et lille drys salt
– Evt. en knivspids gurkemeje

Sådan gør du:

Sørg for at ris, linser og quinoa er skyllet godt. Det puttes i en gryde sammen med vand, salt og evt. gurkemeje. Start med at skrue helt op for varmen til det koger (uden låg). Når vandet koger, skrues der ned for varmen (på 2 eller 3), der sættes låg på gryden og så skal det stå og koge i et kvarter. Derefter slukkes der for varmen, og så skal det stå under låg i yderligere 30 minutter inden servering. 

Velbekomme!

Sørg for at ris, linser og quinoa er skyllet godt. Det puttes i en gryde sammen med vand, salt og evt. gurkemeje. Start med at skrue helt op for varmen til det koger (uden låg). Når vandet koger, skrues der ned for varmen (på 2 eller 3), der sættes låg på gryden og så skal det stå og koge i et kvarter. Derefter slukkes der for varmen, og så skal det stå under låg i yderligere 30 minutter inden servering. 

Velbekomme!

Sådan gør du:

Indhold
– 200 g ris
– 50 g linser
– 50 g quinoa
– 6 dl vand
– Et lille drys salt
– Evt. en knivspids gurkemeje

Det skal du bruge:

Komplet protein (ris) - tilbehør

Det skal du bruge:

Indhold
– 200 g ris
– 50 g linser
– 50 g quinoa
– 6 dl vand
– Et lille drys salt
– Evt. en knivspids gurkemeje

Sådan gør du:

Sørg for at ris, linser og quinoa er skyllet godt. Det puttes i en gryde sammen med vand, salt og evt. gurkemeje. Start med at skrue helt op for varmen til det koger (uden låg). Når vandet koger, skrues der ned for varmen (på 2 eller 3), der sættes låg på gryden og så skal det stå og koge i et kvarter. Derefter slukkes der for varmen, og så skal det stå under låg i yderligere 30 minutter inden servering. 

Velbekomme!