PerfectSeason

Produkter

FAQ

Edit Template

10-minutters Chokolademousse

Det skal du bruge:

Indhold:
3 dl. mandelmælk
140 g dadler
200 g sorte bønner
160 g mørk chokolade
Knivspids salt
Blåbær
Hindbær
Frisk mynte

Sådan gør du:

Bring mandelmælken i kog. Imens mælken varmes, fjernes stenene fra dadlerne og de puttes i en foodprocessor (eller blender). Tilsæt de sorte bønner og salt og bland herefter alt sammen. Når mandelmælken er kogt, tilsættes den også langsomt til massen. Når moussen har en god konsistens, hældes den over i en skål og stilles på køl i godt og vel en times tid.

Når moussen er kølet godt af, hældes den over i mindre skåle og pyntes af med bær og frisk mynte. Med mindre du naturligvis bare skal spise det hele selv, så pynt det direkte i den store skål, find dig en ske og dig in (som de unge måske stadig siger).

Velbekomme!

Bring mandelmælken i kog. Imens mælken varmes, fjernes stenene fra dadlerne og de puttes i en foodprocessor (eller blender). Tilsæt de sorte bønner og salt og bland herefter alt sammen. Når mandelmælken er kogt, tilsættes den også langsomt til massen. Når moussen har en god konsistens, hældes den over i en skål og stilles på køl i godt og vel en times tid.

Når moussen er kølet godt af, hældes den over i mindre skåle og pyntes af med bær og frisk mynte. Med mindre du naturligvis bare skal spise det hele selv, så pynt det direkte i den store skål, find dig en ske og dig in (som de unge måske stadig siger).

Velbekomme!

Sådan gør du:

Indhold:
3 dl. mandelmælk
140 g dadler
200 g sorte bønner
160 g mørk chokolade
Knivspids salt
Blåbær
Hindbær
Frisk mynte

Det skal du bruge:

10-minutters Chokolademousse

Det skal du bruge:

Indhold:
3 dl. mandelmælk
140 g dadler
200 g sorte bønner
160 g mørk chokolade
Knivspids salt
Blåbær
Hindbær
Frisk mynte

Sådan gør du:

Bring mandelmælken i kog. Imens mælken varmes, fjernes stenene fra dadlerne og de puttes i en foodprocessor (eller blender). Tilsæt de sorte bønner og salt og bland herefter alt sammen. Når mandelmælken er kogt, tilsættes den også langsomt til massen. Når moussen har en god konsistens, hældes den over i en skål og stilles på køl i godt og vel en times tid.

Når moussen er kølet godt af, hældes den over i mindre skåle og pyntes af med bær og frisk mynte. Med mindre du naturligvis bare skal spise det hele selv, så pynt det direkte i den store skål, find dig en ske og dig in (som de unge måske stadig siger).

Velbekomme!