PerfectSeason

Se hvordan vi gør:

Lækker wrap med dressing, sprød kålsalat og friske krydderurter

Det skal du bruge:

En pakke Crispy Falafel

En pakke fuldkornswraps

En Spidskål

En Rødkål

En pose rucola

En rød peberfrugt

Et rødløg

Tre fede hvidløg

Et æble

En håndfuld frisk mynte

En håndfuld frisk persille

Salt

Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik

2 deciliter olivenolie

Salt

Peber

2 spiseskefulde tahin, 

Hummus

2 spiseskefulde tahin

Salt

Peber

2 spiseskefulde olivenolie

1 teske spidskommen

Sådan gør du:

Dressing:

Find en foodprocessor frem og tilføj nu 3 dl plantedrik, 3 fede hvidløg, 2 spiseskefulde tahin, 2 spiseskefulde olivenolie og den resterende saft fra limen. Blend nu det hele sammen i et par minutter og hæld derefter dressingen op i en beholder.

 

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter.

 

Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

 

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

 

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side.

 

Anbring en stegepande på varmt blus i et par minutter. Tag nu dine tortillas og gør dem våde med en anelse våde for ekstra sprødhed. Placér dem på stegepanden og steg dem i cirka 30-60 sekunder på hver side. Du er nu klar til at lave din wrap med salater, hummus, dressing og – selvfølgelig – crispy falafels.

 

Velbekomme. 
Dressing:

Find en foodprocessor frem og tilføj nu 3 dl plantedrik, 3 fede hvidløg, 2 spiseskefulde tahin, 2 spiseskefulde olivenolie og den resterende saft fra limen. Blend nu det hele sammen i et par minutter og hæld derefter dressingen op i en beholder. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter. Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side.

Anbring en stegepande på varmt blus i et par minutter. Tag nu dine tortillas og gør dem våde med en anelse våde for ekstra sprødhed. Placér dem på stegepanden og steg dem i cirka 30-60 sekunder på hver side. Du er nu klar til at lave din wrap med salater, hummus, dressing og – selvfølgelig – crispy falafels.

Velbekomme. 

 

Sådan gør du:

En pakke Crispy Falafel, En pakke fuldkornswraps

En Spidskål, En Rødkål

En pose rucola, En rød peberfrugt

Et rødløg, Tre fede hvidløg

Et æble, En håndfuld frisk mynte

En håndfuld frisk persille

Salt, Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik, 2 deciliter olivenolie

Salt, Peber

2 spiseskefulde tahin, 

Hummus

2 spiseskefulde tahin

Salt, Peber

2 spiseskefulde olivenolie, 1 teske spidskommen

Det skal du bruge:

Lækker wrap med dressing, sprød kålsalat og friske krydderurter

Det skal du bruge:

En pakke Crispy Falafel

En pakke fuldkornswraps

En Spidskål

En Rødkål

En pose rucola

En rød peberfrugt

Et rødløg

Tre fede hvidløg

Et æble

En håndfuld frisk mynte

En håndfuld frisk persille

Salt

Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik

2 deciliter olivenolie

Salt

Peber

2 spiseskefulde tahin, 

Hummus

2 spiseskefulde tahin

Salt

Peber

2 spiseskefulde olivenolie

1 teske spidskommen

Sådan gør du:

Dressing:

Find en foodprocessor frem og tilføj nu 3 dl plantedrik, 3 fede hvidløg, 2 spiseskefulde tahin, 2 spiseskefulde olivenolie og den resterende saft fra limen. Blend nu det hele sammen i et par minutter og hæld derefter dressingen op i en beholder.

 

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter.

 

Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

 

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

 

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side.

 

Anbring en stegepande på varmt blus i et par minutter. Tag nu dine tortillas og gør dem våde med en anelse våde for ekstra sprødhed. Placér dem på stegepanden og steg dem i cirka 30-60 sekunder på hver side. Du er nu klar til at lave din wrap med salater, hummus, dressing og – selvfølgelig – crispy falafels.

 

Velbekomme. 

Se hvordan vi gør: