PerfectSeason

Se hvordan vi gør:

Crispy Falafel bowl med quinoabund

Det skal du bruge:

En pakke Crispy Falafel

En pakke fuldkornswraps

En Spidskål

En Rødkål

1 dl quinoa

1 røde linser

En pose rucola

En rød peberfrugt

Et rødløg

Tre fede hvidløg

Salt

Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik

2 deciliter olivenolie

Salt

Peber

2 spiseskefulde tahin

Sådan gør du:

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter.

 

Skyl røde linser og quinoa grundigt i koldt vand. Hæld dem nu i en gryde med cirka 6 dl vand med en knivspids salt. Lad dem koge i 15-18 minutter, men smag dem til undervejs. Hæld vandet fra, evt. med en sigte, og bring dem tilbage i gryden. Servér dem varme.

 

Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side.

 

Anbring nu quinoa og røde linser på i bunden af en dyb tallerken, og anret nu salat, falafler, hummus og dressing som du ønsker. Velbekomme.

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter.

Skyl røde linser og quinoa grundigt i koldt vand. Hæld dem nu i en gryde med cirka 6 dl vand med en knivspids salt. Lad dem koge i 15-18 minutter, men smag dem til undervejs. Hæld vandet fra, evt. med en sigte, og bring dem tilbage i gryden. Servér dem varme.

Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side. Anbring nu quinoa og røde linser på i bunden af en dyb tallerken, og anret nu salat, falafler, hummus og dressing som du ønsker. Velbekomme.

Sådan gør du:

En pakke Crispy Falafel

En pakke fuldkornswraps

En Spidskål

En Rødkål

1 dl quinoa

1 røde linser

En pose rucola

En rød peberfrugt

Et rødløg

Tre fede hvidløg

Salt

Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik

2 deciliter olivenolie

Salt

Peber 2 spiseskefulde tahin

Det skal du bruge:

Crispy Falafel bowl med quinoabund

Det skal du bruge:

En pakke Crispy Falafel

En pakke fuldkornswraps

En Spidskål

En Rødkål

1 dl quinoa

1 røde linser

En pose rucola

En rød peberfrugt

Et rødløg

Tre fede hvidløg

Salt

Peber

Dressing:

1 stort fed hvidløg

3 deciliter plantedrik

2 deciliter olivenolie

Salt

Peber

2 spiseskefulde tahin

Sådan gør du:

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag din bageplade, forklædt med bagepapir, med crispy falafels i ovnen i 10-12 minutter.

 

Skyl røde linser og quinoa grundigt i koldt vand. Hæld dem nu i en gryde med cirka 6 dl vand med en knivspids salt. Lad dem koge i 15-18 minutter, men smag dem til undervejs. Hæld vandet fra, evt. med en sigte, og bring dem tilbage i gryden. Servér dem varme.

 

Hak rødløg, rød peberfrugt, agurk og frisk persille og kom dem i en skål. Rør dem godt sammen i skålen og pres derefter saften fra en halv citron ud over grøntsagerne. Krydr slutteligt med salt og peber.

Hak nu rødkål, rucola og spidskål og kom dem i en anden skål. Pres nu saften fra den anden halvdel af citronen udover salaten og hæld derefter olivenolie, svarende til én spiseskefuld, i skålen. Rør alle ingredienser godt sammen.

Skær nu dit æble i mindre både, hak frisk mynte og kom begge dele i en tredje skål. Tag nu saften fra en halv lime og hæld udover æble og mynte. Bland det hele sammen med fingrene, top af med chiliflager og stil skålen til side.

 

Anbring nu quinoa og røde linser på i bunden af en dyb tallerken, og anret nu salat, falafler, hummus og dressing som du ønsker. Velbekomme.

Se hvordan vi gør: