PerfectSeason

Raita

Det skal du bruge:

Indhold:
– 1 agurk
– 3 tomater
– 1 tsk. salt
– 3 dl alpro neutral plante-yoghurt 
– 1 lille håndfuld frisk mynte 
– 1 tsk. stødt korianderfrø
– Saften fra en kvart citron
– 1 fed hvidløg (presset eller fintrevet)

Sådan gør du:

Skyl agurken, skær den i tern og put ternene en skål.
Skær tomaterne i grove stykker, put dem i skålen, drys 1 tsk salt ud over og mix det godt sammen. Hæld grøntsagerne over i en si (sæt den evt. ovenpå skålen) og lad det trække i minimum en times tid. 

Når det har trukket og frigivet en masse væske, hældes agurk og tomat tilbage i skålen (hæld væsken fra inden, hvis du har ladet det trække over skålen) og der tilsættes 3 dl alpro yoghurt. Mynten hakkes og tilføjes sammen med citronsaft, stødt koriander og hvidløg. Tingene blandes godt sammen i skålen.
Riataen kan eventuelt pyntes med stødt korianderfrø og lidt frisk mynte.

Velbekomme!

Skyl agurken, skær den i tern og put ternene en skål.
Skær tomaterne i grove stykker, put dem i skålen, drys 1 tsk salt ud over og mix det godt sammen. Hæld grøntsagerne over i en si (sæt den evt. ovenpå skålen) og lad det trække i minimum en times tid. 

Når det har trukket og frigivet en masse væske, hældes agurk og tomat tilbage i skålen (hæld væsken fra inden, hvis du har ladet det trække over skålen) og der tilsættes 3 dl alpro yoghurt. Mynten hakkes og tilføjes sammen med citronsaft, stødt koriander og hvidløg. Tingene blandes godt sammen i skålen.
Riataen kan eventuelt pyntes med stødt korianderfrø og lidt frisk mynte.

Velbekomme!

Sådan gør du:

Indhold:
– 1 agurk
– 3 tomater
– 1 tsk. salt
– 3 dl alpro neutral plante-yoghurt 
– 1 lille håndfuld frisk mynte 
– 1 tsk. stødt korianderfrø
– Saften fra en kvart citron
– 1 fed hvidløg (presset eller fintrevet)

Det skal du bruge:

Raita

Det skal du bruge:

Indhold:
– 1 agurk
– 3 tomater
– 1 tsk. salt
– 3 dl alpro neutral plante-yoghurt 
– 1 lille håndfuld frisk mynte 
– 1 tsk. stødt korianderfrø
– Saften fra en kvart citron
– 1 fed hvidløg (presset eller fintrevet)

Sådan gør du:

Skyl agurken, skær den i tern og put ternene en skål.
Skær tomaterne i grove stykker, put dem i skålen, drys 1 tsk salt ud over og mix det godt sammen. Hæld grøntsagerne over i en si (sæt den evt. ovenpå skålen) og lad det trække i minimum en times tid. 

Når det har trukket og frigivet en masse væske, hældes agurk og tomat tilbage i skålen (hæld væsken fra inden, hvis du har ladet det trække over skålen) og der tilsættes 3 dl alpro yoghurt. Mynten hakkes og tilføjes sammen med citronsaft, stødt koriander og hvidløg. Tingene blandes godt sammen i skålen.
Riataen kan eventuelt pyntes med stødt korianderfrø og lidt frisk mynte.

Velbekomme!