PerfectSeason

Produkter

FAQ

Edit Template

1 bundt palmekål
10 dl vand
2 skalotteløg
500 gram kartofler
1 teske mayonaise (se evt. opskrift her)
En håndfuld ribs (bær)
1 skive rugbrød
En lille håndfuld frisk dild
Salt
Peber

Sådan gør du:

Start at sætte kartofler over, og sæt dem derefter til side. Dernæst tager du palmekålen og skær det ud i mindre blade. Hæld vand op i en skål, tilsæt salt og brug fingrene til at opløse saltet i vandet. Smid nu din palmekål op i saltvandet og vend det et øjeblik. Find nu en bradepande, beklædt med bagepapir, frem og læg palmekålen op på. Sæt det ind i ovnen i 15 minutter på 160° grader. Lad dem derefter køle lidt af.

Mens du venter på din palmekål, finder du en ny bradepande, også beklædt med bagepapir, frem og begynder at pille skallen af dine skalotteløg. Læg dem på bradepanden og smid nu også dem i ovnen i cirka 5-10 minutter. Når de er bagt i ovnen, smider du dem op i en foodprocessor, og når de er blendet, tilsætter du dine kogte kartofler og blender det hele sammen. Når det bliver en lettere grov masse, tager du det op i en ny skål og smager til med salt og peber. Find nu dit rugbrød frem, smør det med lidt mayo, læg dernæst palmekål og kartoffel ovenpå. Top derefter med ribs og frisk dild.

Så er der en lækker kartoffelmad ala Emil W.
Velbekomme.

Psst… Du kan også smuldre palmekålen og drysse udover i stedet!

Kartoffelmad ala Emil W

Det skal du bruge:

Start at sætte kartofler over, og sæt dem derefter til side. Dernæst tager du palmekålen og skær det ud i mindre blade. Hæld vand op i en skål, tilsæt salt og brug fingrene til at opløse saltet i vandet. Smid nu din palmekål op i saltvandet og vend det et øjeblik. Find nu en bradepande, beklædt med bagepapir, frem og læg palmekålen op på. Sæt det ind i ovnen i 15 minutter på 160° grader. Lad dem derefter køle lidt af.

Mens du venter på din palmekål, finder du en ny bradepande, også beklædt med bagepapir, frem og begynder at pille skallen af dine skalotteløg. Læg dem på bradepanden og smid nu også dem i ovnen i cirka 5-10 minutter. Når de er bagt i ovnen, smider du dem op i en foodprocessor, og når de er blendet, tilsætter du dine kogte kartofler og blender det hele sammen. Når det bliver en lettere grov masse, tager du det op i en ny skål og smager til med salt og peber. Find nu dit rugbrød frem, smør det med lidt mayo, læg dernæst palmekål og kartoffel ovenpå. Top derefter med ribs og frisk dild.

Så er der en lækker kartoffelmad ala Emil W.
Velbekomme.

Psst… Du kan også smuldre palmekålen og drysse udover i stedet!

Sådan gør du:

1 bundt palmekål

10 dl vand

2 skalotteløg

500 gram kartofler

1 teske mayonaise (se evt. opskrift her)

En håndfuld ribs (bær)

1 skive rugbrød

En lille håndfuld frisk dild

Salt

Peber

Det skal du bruge:

Kartoffelmad ala Emil W

Det skal du bruge:

1 bundt palmekål
10 dl vand
2 skalotteløg
500 gram kartofler
1 teske mayonaise (se evt. opskrift her)
En håndfuld ribs (bær)
1 skive rugbrød
En lille håndfuld frisk dild
Salt
Peber

Sådan gør du:

Start at sætte kartofler over, og sæt dem derefter til side. Dernæst tager du palmekålen og skær det ud i mindre blade. Hæld vand op i en skål, tilsæt salt og brug fingrene til at opløse saltet i vandet. Smid nu din palmekål op i saltvandet og vend det et øjeblik. Find nu en bradepande, beklædt med bagepapir, frem og læg palmekålen op på. Sæt det ind i ovnen i 15 minutter på 160° grader. Lad dem derefter køle lidt af.

Mens du venter på din palmekål, finder du en ny bradepande, også beklædt med bagepapir, frem og begynder at pille skallen af dine skalotteløg. Læg dem på bradepanden og smid nu også dem i ovnen i cirka 5-10 minutter. Når de er bagt i ovnen, smider du dem op i en foodprocessor, og når de er blendet, tilsætter du dine kogte kartofler og blender det hele sammen. Når det bliver en lettere grov masse, tager du det op i en ny skål og smager til med salt og peber. Find nu dit rugbrød frem, smør det med lidt mayo, læg dernæst palmekål og kartoffel ovenpå. Top derefter med ribs og frisk dild.

Så er der en lækker kartoffelmad ala Emil W.
Velbekomme.

Psst… Du kan også smuldre palmekålen og drysse udover i stedet!