PerfectSeason

Produkter

FAQ

Edit Template

1 pakke østershatte
3 dl olivenolie
2-4 dl plantemælk
Saften fra en halv citron
2 fed hvidløg, 1 spiseskefuld sennep
150 gram kikærter, En håndfuld estragon
En håndfuld purløg, 1 skive rugbrød
Lidt smør (kan udelades), 1 lille stykke hjertesalat (kan udelades)
Salt, Peber

Sådan gør du:

Start med at ‘rive’ dine østerhatte over og smid dem op i en skål. Hæld lidt olie i skålen og vend nu østershattene i olien. Smid dem nu ud på en bradepande med bagepapir, spred dem godt ud på hele panden, og så skal de i ovnen i 20 minutter på 200 grader.

Tag nu din foodprocessor frem, hæld plantemælk, citronsaft, hvidløg og sennep i. Blend det hele sammen, tilsæt salt og peber. Mens den stadig blender, tilsæt da olien løbende. Når konsistensen er lidt tyndere, tilsæt kikærterne og blend det til en cremet masse.

Når østerhattene er bagt færdig i ovnen og har kølet lidt af, smides de op i en skål. Nu hælder du ‘cremen’, du lavede før, op i skålen og vender det samme til en rørt. Hak estragon og purløg fint, smid det i skålen og vend det hele sammen.

Find nu dit rugbrød frem og anret med hjertesalat og den lækre rørt. Top evt. af med rødløg.

Så er der en lækker rugbrødsmad til julefrokosten, påskefrokosten eller hvilken som helst anden frokost!
Velbekomme.

En lækker rørt med østershatte

Det skal du bruge:

Start med at ‘rive’ dine østerhatte over og smid dem op i en skål. Hæld lidt olie i skålen og vend nu østershattene i olien. Smid dem nu ud på en bradepande med bagepapir, spred dem godt ud på hele panden, og så skal de i ovnen i 20 minutter på 200 grader.

Tag nu din foodprocessor frem, hæld plantemælk, citronsaft, hvidløg og sennep i. Blend det hele sammen, tilsæt salt og peber. Mens den stadig blender, tilsæt da olien løbende. Når konsistensen er lidt tyndere, tilsæt kikærterne og blend det til en cremet masse.

Når østerhattene er bagt færdig i ovnen og har kølet lidt af, smides de op i en skål. Nu hælder du ‘cremen’, du lavede før, op i skålen og vender det samme til en rørt. Hak estragon og purløg fint, smid det i skålen og vend det hele sammen.

Find nu dit rugbrød frem og anret med hjertesalat og den lækre rørt. Top evt. af med rødløg.

Så er der en lækker rugbrødsmad til julefrokosten, påskefrokosten eller hvilken som helst anden frokost!
Velbekomme.

Sådan gør du:

1 pakke østershatte

3 dl olivenolie

2-4 dl plantemælk

Saften fra en halv citron

2 fed hvidløg

1 spiseskefuld sennep

150 gram kikærter

En håndfuld estragon

En håndfuld purløg

1 skive rugbrød


Lidt smør (kan udelades)

1 lille stykke hjertesalat (kan udelades)

Salt

Peber

Det skal du bruge:

En lækker rørt med østershatte

Det skal du bruge:

1 pakke østershatte
3 dl olivenolie
2-4 dl plantemælk
Saften fra en halv citron
2 fed hvidløg
1 spiseskefuld sennep
150 gram kikærter
En håndfuld estragon
En håndfuld purløg
1 skive rugbrød
Lidt smør (kan udelades)
1 lille stykke hjertesalat (kan udelades)
Salt
Peber

Sådan gør du:

Start med at ‘rive’ dine østerhatte over og smid dem op i en skål. Hæld lidt olie i skålen og vend nu østershattene i olien. Smid dem nu ud på en bradepande med bagepapir, spred dem godt ud på hele panden, og så skal de i ovnen i 20 minutter på 200 grader.

Tag nu din foodprocessor frem, hæld plantemælk, citronsaft, hvidløg og sennep i. Blend det hele sammen, tilsæt salt og peber. Mens den stadig blender, tilsæt da olien løbende. Når konsistensen er lidt tyndere, tilsæt kikærterne og blend det til en cremet masse.

Når østerhattene er bagt færdig i ovnen og har kølet lidt af, smides de op i en skål. Nu hælder du ‘cremen’, du lavede før, op i skålen og vender det samme til en rørt. Hak estragon og purløg fint, smid det i skålen og vend det hele sammen.

Find nu dit rugbrød frem og anret med hjertesalat og den lækre rørt. Top evt. af med rødløg.

Så er der en lækker rugbrødsmad til julefrokosten, påskefrokosten eller hvilken som helst anden frokost!
Velbekomme.